Laat voor het eten

Fietsverhalen en fietsinformatie

De Apennijnen over

| Geen reacties

Dag 16 van m’n fietstocht naar Rome is sinds een paar dagen te lezen. Net als de dag ervoor een gemoedelijke dag, zonder extremen. Het weer zat (alweer) mee, de klim was aangenaam en de Apennijnen waren de moeite waard. Met bergen kan het eigenlijk niet misgaan. Ik bereikte Pistoia, in Toscana, aan de rand van een stuk waar ik me schrap voor zet. Nog vier fietsdagen te gaan.

Ondertussen staat de zomer voor de deur, net als het zomer-fietsplan. Ik wil de Maasfietsroute, de EV19, fietsen van de bron tot de monding. De afgelopen weken heb ik het een en ander uitgezocht over de route, de tracks en de manier om er naartoe te treinen. Wat ik heb ontdekt staat op de aanlooppagina naar de tocht, die ik eind juni en begin juli wil gaan rijden. Genoeg te lezen dus. Tot nader!

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.