Laat voor het eten

Fietsverhalen en fietsinformatie

De pagina wordt langer, de tijd korter

| Geen reacties

Gravelpad langs de Duitse grens, op de derde dag naar de Zuidpunt.

Nog 12 dagen en ik rijd, deo volente, de eerste kilometers naar de Città del Vaticano. In die aanloop groeit de Rome-pagina steeds verder aan. Dat is de afgelopen weken gebeurd en zal ook de komende dagen nog gebeuren, maar ik zal dat niet steeds melden. Vind je het leuk om de aanloop te volgen, hou dan die pagina in de gaten. Vandaag is daar een stuk bijgekomen over de keuze voor m’n uitrusting en de keuze van de fiets. En iets over erg lekker brood dat ik hier bij Het Lokaal haal. Er stond ook al iets op over merels, opponenten aan een tafel en het wel of niet regeren van het verstand op weg naar Milaan. Als je denkt dat ik de weg nu volledig kwijt ben, begrijp ik dat.

Inmiddels staat dag 2 van de tocht naar de Zuidpunt er al een tijdje op en heb ik vanmorgen het eerste deel van dag 3 gepubliceerd. Dat gaat niet alleen over fietsen, maar ook juist weer wel. Het gaat over stilte, father Christopher Jamison en wat dat met mijn fietstochten te maken heeft. Waarmee ik je wegkwijt-gevoel waarschijnlijk alleen maar versterk.

Tot nader.

Geef een antwoord

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.