Laat voor het eten

Fietsverhalen en fietsinformatie

Door de DDR

| Geen reacties

Dag 8 van m’n tocht naar Berlijn staat erop. Een dag die ik, na het bos-en-berggeweld van de Harz op de dag ervoor, saai had kunnen vinden. Maar dat was hij niet. In het landschap, in de dorpen en in mensen die ik sprak bestaat de DDR nog. Verhalen met een ander perspectief, dorpen met bescheiden huizen en een landschap met een ander soort wegen. Geschiedenis fascineert me, de DDR ken ik van een jeugdherinnering. Ik laat de mensen aan het woord, ik laat het landschap m’n zintuigen kalmeren. Dag 8 was beslist de dag van de DDR, die de R1 een nieuw gezicht geeft. Nu in zijn volledigheid te lezen.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.