Laat voor het eten

Fietsverhalen en fietsinformatie

Een herfst met hindernissen

| Geen reacties

Herfstplaatje tussendoor. Licht door de bomen, rondje Garderen.

De ligfiets-pagina was aan een update toe, ik verliet de lezer na de – beladen maar succesvolle – beklimming van de Col de la Grande Limite in de Drôme in augustus van het afgelopen jaar. Sindsdien hebben m’n Nazca en ik niet stilgestaan. M’n belevenissen tijdens het afgelopen najaar waren erg verschillend. Mooie ritten, een enkel bagagerondje, het finetunen van fiets en uitrusting. Maar ook ergernissen en een ronduit vervelende ervaring. Die dissonanten brachten een schaduw over het ligfiets-gevoel, via associaties die me aan het denken zetten over de manier waarop ik omga met anderen en met de wereld. Ik moest door een dal, waarna ik de weg omhoog weer vond. Die belevenissen heb ik als nieuwe tekst toegevoegd aan de pagina Mijn ligfiets. Nu te lezen.

Tot nader!

Geef een antwoord

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.