Laat voor het eten

Fietsverhalen en fietsinformatie

Eindelijk in Malonne…

| Geen reacties

Dag 2 van de tocht naar Parijs staat er helemaal op, ik ben eindelijk in Malonne. Het vertellen van het verhaal over deze tocht, afgelopen oktober, ging veel langzamer dan ik had gehoopt. In de Kersttijd heb ik doorgewerkt, de planning van een opdracht vroeg dat van me – zelfs de geplande wintertocht in de Ardennen heb ik ervoor laten varen. Daar had ik flink de pest over in, maar dit soort dingen horen ook bij het ondernemerschap. Ik ben niet aan schrijven toegekomen. Nu wel, ik heb m’n rust hervonden.

Ook bezig geweest met de pagina over Winterfietsen. Die is een heel stuk langer geworden, hopelijk met dingen waar je wat aan hebt. Het is mij nog iets te veel een verkoper-in-outdoorwinkel verhaal, dat is bijna niet te voorkomen als je zelf 10 jaar in die business hebt gewerkt, maar wat er staat klopt. Moet wel nog wat beeld bij.

Ik ga beginnen aan dag 3 van Naar Parijs. Met heimwee, het was echt een geweldige tocht. Tot nader, beste lezer!

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.