Laat voor het eten

Fietsverhalen en fietsinformatie

Gedoe, Google en Gevonden

| Geen reacties

Julierpas (2284 meter, rode pijl) tussen Zwitserland (links) en Italië (rechts). De groene lijn is mijn eigen plan B route tussen Thusis en Chiavenna (beide niet op dit kaartje).

In de zomermaanden kun je van mij geen grote tochten verwachten. Die bewaar ik voor het voor- en najaar. Maar zittend op een fijne plek ergens in het dal van de Franse Drôme, zo’n 125 kilometer zuid van Lyon, ben ik wel volop bezig met de voorbereiding voor zo’n grote tocht, die naar Rome, volgend jaar april.

Net als bij andere tochten heb ik veel aan de verhalen en ervaringen van anderen. Misschien hebben anderen iets aan hoe ik gevaren ben. Daarom laat ik mijn aanloop-pagina naar de tocht groeien met hoe ik die voorbereiding aanpak. Ik moest om te beginnen een alternatief vinden voor de Splügenpas bij het oversteken van de Alpen. Die is in de vierde week van april vrijwel zeker nog gesloten. Maar de Alpen zijn dat gelukkig niet, zo was de uitkomst van mijn zoektocht. Dat en meer op de – groeiende – pagina over de aanloop naar de Rometocht. Wordt vervolgd (en nog steeds: fijne vakantie!)

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.