Laat voor het eten

Fietsverhalen en fietsinformatie

Het is zover

| Geen reacties

Eindpunt bereikt.

Vandaag is het precies een jaar geleden dat ik de Sint-Pieter bereikte, op de laatste dag van m’n fietstocht naar Rome volgens de route van Paul Benjaminse. Vandaag is ook de dag dat ik het verhaal over die tocht afrond: de laatste fietsdag, dag 20, is nu te lezen. Niet eerder heb ik over een tocht zoveel geschreven, in zoveel afleveringen. Als ik ze teruglees ben ik er weer, ik schrijf ze ook voor mezelf. Dan valt het me op hoeveel ik op een enkele tocht heb meegemaakt, in hoeveel landschappen en landen. Wat ik heb gezien, beleefd, gevoeld (en gegeten, ha ha!). Het was een geweldige tocht, ik hoop dat m’n verhaal iets bij kan dragen aan je eigen voorpret, voor de tocht die er wellicht gaat komen. Veel plezier!

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.