Laat voor het eten

Fietsverhalen en fietsinformatie

Het plan is gemaakt

| Geen reacties

 

Op het fietspad langs de Randmeren, voorbij Zeewolde.

Afgelopen week wist ik niet wat me overkwam. Al een paar jaar vul ik deze pagina’s met verhalen en andere dingen over fietsen, en krijg een enkele reactie. Ik schrijf een pagina over m’n eerste ervaringen op de ligfiets en ik krijg reacties van acht verschillende lezers. ‘Welkom bij de club’ is steeds het thema, een warm bad. Dankjewel iedereen! Afgelopen week fietste ik voor het eerst met bagage op de ligger. Dat ging boven verwachting goed en gaf het laatste duwtje aan het definitief maken van het plan dat al een tijdje door m’n hoofd spookt. Volgend jaar april fiets ik, inshallah, van Amersfoort naar Rome.

De plannen die ik maak en de overwegingen die ik daarbij heb staan inmiddels op een nieuwe pagina. Die zal, met nog bijna 10 maanden voor de boeg tot uur-U, nog flink groeien. Ik heb zoiets ook gedaan bij m’n tocht naar Berlijn, dat beviel me goed. Hopelijk jullie ook. Veel plezier met je eigen voorpret voor de vakantie of voor een komende tocht!

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.