Laat voor het eten

Fietsverhalen en fietsinformatie

Ik ga

| Geen reacties

Klaar voor vertrek.

M’n fiets staat klaar achter het huis. Dirk komt zo terug van z’n laatste examen, frans, dat is voor mij het moment. Dan ga ik.

Zo’n laatste ochtend en middag vóór vertrek zijn stomweg niet leuk. In m’n hoofd zitten lijstjes die steeds korter worden. Dit nog, dat nog, heb ik echt aan alles gedacht, kan ik dadelijk echt weg. Dat ik over een half uur ga beginnen aan 14 dagen en een avond fietsen, door het Sauerland, in het dal van de Fulda, langs Buchenwald, Weimar, Leipzig en de grote bossen van de Noord-Duitse Laagvlakte is nu een totale abstractie. Wegfietsen uit dit nest dat ik liefheb is niet vanzelfsprekend. Ik heb, behalve vanavond, geen idee waar ik ga slapen. Afgelopen nacht was dat in elk geval kort, ik had geen rust.

Je zult het me vergeven dat dit een kort bericht is. Met in elk geval de mededeling dat dag 10 van m’n tocht naar de Middellandse Zee er al een paar dagen op staat, en dat ook de maand april van Vier seizoenen fietsen nu te lezen is.

Ik ga m’n schoenen aantrekken en naar Elst fietsen. Daar ben ik tegen half tien vanavond, daar ga ik heel goed slapen. Morgen naar Krefeld, de dag daarna zit ik midden in het Sauerland. Dirk zal er zo zijn. Ik ga. Tot nader!

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.