Laat voor het eten

Fietsverhalen en fietsinformatie

Links, een escape en fietsnavigatie

| Geen reacties

De afgelopen dagen eindelijk begonnen aan een pagina die al langer op m’n lijst staat: een pagina met – dat is de bedoeling – handige links. Een linkensoep. Nu toegevoegd aan het menu, al is hij nog in ontwikkeling. De fietsers en hun YouTube-video’s die ik op die pagina bespreek zijn voor mij een aangename escape in deze blijf-in-Nederland dagen. Ze laten me de tochten vergeten die ik niet kon maken en geven energie en inspiratie voor de tochten die weer gaan komen. Daarom heb ik haast gemaakt met deze pagina – misschien is inspiratie ook voor jou welkom.

Ook heb ik de pagina over fietsnavigatie een stap verder gebracht. Dat was te summier, er ontbrak te veel. Het zal nooit heel uitgebreid worden – ik heb genoeg te schrijven – maar het mocht ietsje meer zijn.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.