Laat voor het eten

Fietstochten en fietsreizen

3 december 2018
door Piet
Geen reacties

De tent staat, in Borkel

De eerste fietsdag van de route naar Parijs, een aantal weken geleden, staat er nu helemaal op. M’n tent staat, in Borkel, aan de rand van Nederland. Dóór met dag twee, genoeg te schrijven. Over drie weken ga ik opnieuw fietsen, door het stroomdal van de Semois, in het kerstlandschap van de Waalse Ardennen. Ik streep de dagen af.

14 oktober 2018
door Piet
Geen reacties

In de winter naar De Vlagberg

Ik had nog wat in te halen, zoals twee weekendtochten die ik in december 2017 maakte. Ik dacht die in snel tempo te kunnen beschrijven, want over drie dagen fiets ik naar Parijs, en daarover zal genoeg te schrijven zijn. Maar ik heb jammerlijk gefaald. Eén dag heb ik vandaag af gekregen, en het is weer een hele pagina geworden. Het moet maar. Van Amersfoort naar De Vlagberg. In december 2017.

7 oktober 2018
door Piet
Geen reacties

Maastricht en winterfietsen

De tocht die ik vorig jaar oktober door de Eifel en de Hoge Venen maakte staat er nu helemaal op, ik ben op m’n bestemming Maastricht aangekomen. Alleen nog wat foto’s plaatsen. Ook staat er nu een begin van een themapagina over winterfietsen, te vinden onder ‘Adviezen‘ in het menu. Die staat nog in de steigers. Binnenkort meer. Nog anderhalve week en dan fiets ik naar Parijs.