Laat voor het eten

Fietsverhalen en fietsinformatie

Toch gebeurt er wat

| Geen reacties

Het Nijkerkernauw, ten westen van Bunschoten-Spakenburg, vroeg in de ochtend. Gisteren.

De geplande najaarstocht ging deze herfstvakantie niet door. Dat ligt ruim achter me, het is – nog maar een keer – wat het is. En dóór! Maar waarmee? Ik kan je vertellen dat m’n hoofd vol zit met teksten en verhalen die het licht nog niet hebben gezien. Die pagina moet anders, dat verhaal is nog niet af, daar staat al veel te lang ‘wordt vervolgd’. Het is helemaal niet zo slecht dat er even geen nieuwe meerdaagse tochten te beschrijven zijn, de vorige staan er nog niet eens allemaal op. Wat te denken van het vervolg van de Vlaamse Parallel, van de Kersttocht van 2019 door Hoge Venen en Ardennen en van de reis naar Nepal die is blijven steken op de camping bij Karahayıt, Turkije?

Genoeg te doen, en er gebeurt genoeg. Maar nog niet allemaal zichtbaar. Ik ben begonnen met het toevoegen van de hoofdstuk-indeling van de reis van Amsterdam naar Kathmandu, bij wijze van teaser. M’n diascanner zoemt naast me, de foto’s verschijnen op m’n scherm, de verhalen worden weer levend. Af en toe ga ik even naar Omur Market op het Neptunusplein om even terug in Turkije te zijn. Wordt vervolgd. Erewoord.

De pagina over de (ideeën voor de) afgeblazen najaarstocht dit najaar heb ik aangepast en staat nu hier. De info over de Ronde van Nederland heeft een eigen pagina gekregen. De informatiepagina over de tocht naar Berlijn heb ik aangevuld, onder andere over de gemaakte omweg via de Harz.

En ik blijf fietsen. Met m’n kop in de najaarszon, in de herfstwind en door de natuur die zich opmaakt voor de winterslaap, wondermooi. Met een ongeknakt verlangen naar de tochten van de toekomst. Die gaan er komen. Tot die tijd blijf ik door Nederland fietsen. Om blij, fit en fietsvaardig te blijven. Laat de moed niet zakken lezers, de wereld om ons heen blijft, de natuur blijft, het fietsen blijft. Ga naar buiten, het is eeuwig zonde om jezelf dat te ontzeggen.

Tot nader! Erewoord.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.